Friday, 16 December 2011

AWAK TAK PUAS HATI DENGAN QILAH ?


assalamuailaikum ...
lame dah Qilah tak care bl0g niy , dah b'habuk niy ... (=

hmm , ad 0rg tak puas hati dgn Qilah ?
bkp ? ce ctew g0p spat0h ..
bkp ? Qilah ad buat AWAK skit hati ke ?
knl AWAK p0wn tak pernah taw d0p ?


hmm , dunie2 ..
niy lah law msalah sndri sb0k nak libat kan 0rg lu0r + 0rg yg tak pernah knl ..
law hid0p tuh niat nak nyus0h kan 0rg len bek t0bat lah cpt2 erk ..

urm , tak pew lah law AWAK n0p anggap Qilah niy punce AWAK gaduh dgn DYE , 
AWAK  SILAP BESAR taw tak ?

hanya ALLAH je yg thu segale2 nye ...
BTW , THANKS A LOT COZ YOU HATE ME OKE ~!

p/s : hrp AWAK cpt SEDOR ...

2 comments: