Friday, 30 December 2011

KENANGAN 2011 =)


tahun 2011 dah nak menyusul pergi , tahun 2012 bakal tiba ..
hmm , cepat nye mase berlalu pergi ..

juz nak share pengalaman yg plg indah + tak kan Qilah lupe spjg 2011 .. :)

# first year stay kt h0stel wlau p0wn 6 bln jew ..
hmm , ble d'ingat kan blk , klakar p0wn ad ..
byk sgtsgt m0ment best .. antara nye :
men badmint0n tgh panas + pkai baju kurung .. time tuh baru abih kls tambahan .. hehe ~

# ingat lagi time nak mkn mlm , ad lah sek0r kucing niy nek atas meje pas tuh capai mknan Qilah yg ad dlm tray pas tuh Qilah jerit lah , nsib bek tak ramai 0rg lg mase tuh .. MALU . MALU ...
setiap kly nak mkn Qilah akn dduk b'sila ats kerusi ..
Qilah tak takut dgn kucing tp geli lah ..


--> secute + sec0mel + sejinak + semanje  mne p0wn Qilah tetep GELI dgn kucing ..

 # hmm , yg niy lagi best time tuh habis game sampai kt asrama maghrib dah & kite 0rg menang game tuh + dpt kekal kan kejuaraan ta0n lps ..
 then , Qilah b0dek warden tam0 turun prep .. weee ~
Qilah serik d0h weyh ! time tuh sme 0rg pegi prep ,  Qilah s0rg jew ad dlm d0rm tuh ..
 knp ? hmm , t'dgr s0mething lah .. 
ble dgr cm tuh , pew lg Qilah amk selimut bungkus abih bdn + td0w mati ... hihi ^^
setakat niy shj st0ry kt h0stel .. ~

# time pegi kem PRS kt besut ..
mmg best sgtsgt ... byk xtiviti cg atur kan ..
xtiviti plg best iaitu treasure hunt ..
treasure hunt start pk0l 12 lbey sampai pk0l 1 lbey ..
time niy kesabaran yg tggi + semangat kerjasame  tuk selesai kan xtiviti niy ..
sbl0m kite 0rg di benar kan td0w , cg suh kite 0rg uat r0ti lilit ..

even penat , kite 0rg tetap happy ...
then kite 0rg men paintball ..
pergh ! mmg sy0k abih lah ...


--> tempat kite 0rg men paintball ...
RINDU nak men lg !

# pas tuh pegi jamb0ri kt putrajaya ..
mmg santai lah kt sne , lg p0wn tak dew xtiviti yg di tetap kan 0leh penganjur ..
Qilah di tugas kan sbg sukerelawan wlau p0wn tak rela .. =='
penat d0e .. ke hulu ke hilir jln2 .. hmm . MMG TAK LAH WEYH !
tp nak uat cmner an ? kne lah uat jgk .. hehe ~

# hmm , sdey lah Qilah dah abih sk0la ...
waaaaaa ! RINDU nakk sk0la blk , tp tam0 blaja .. b0ley kew ? (=


--> RINDU nak jd MC kt ats tuh ..

# urm , QIWAZAMIE miss y0u all ..
ble b0ley jmpe erk ?
hmm , t lah ble Qilah ad lesen Qilah  serang umh k0rg erk .. hehe  ~


--> t kite lepak sme erk ..
ilysm ~!






No comments:

Post a Comment